Åldersgräns för The Sims 4

The Sims 4

The Sims 4 är ett spel som ska simulera livet där spelare skapar och styr virtuella människor, som kallas Sims, och bygger deras liv. Spelet erbjuder djupgående anpassningsmöjligheter för karaktärer och hem, och spelare hanterar Sims dagliga aktiviteter, relationer och karriärer. Med realistiskt beteende och humoristiska inslag simulerar spelet vardagslivet. Expansioner och DLC ger möjlighet till ännu mer variation och äventyr. Trots sin icke-våldsamma natur kan spelet innehålla vuxeninriktat material och sociala teman. The Sims 4 är en kreativ och underhållande spelupplevelse som främjar planering, resursförvaltning och social interaktion.

Vad är åldersgränsen för The Sims 4?

Åldersgränsen för The Sims 4 är 12 år. Jämfört med The Sims 3 har spelare större möjlighet att manipulera formen på sina simmar genom att dra i kroppsdelar. Det är också möjligt att klä sin Sim i utmanande underkläder. 

Vuxet innehåll under spelet är detsamma som tidigare, där samlag sker utanför kameravyn, även om sängkläderna kan ses röra sig medan karaktärerna gör ljud under. Våld under spelet är mestadels “typiskt tecknat” och sker i ett rökmoln. Det är möjligt att örfila en annan Sim och försvara detta genom att gripa handen och kasta iväg den. I båda fallen finns det ingen uppenbar fysisk skada eller skada.

Så ser The Sims 4 ut

Här kan du se en video som visar hur spelet The Sims 4 ser ut.